Menu

Sponsortur

Ulvetur

Ulvetracking Danmark tilbyder guidede ulveture i området med Stråsøkoblet.

Tilmelding sker via dette link . Kronheden.dk tilmelding

Indtast dine oplysninger og tilmeld dig.


Du modtager så mail med yderligere oplysninger.

Prisen er 295,- / (195,- børn mellem 12 - 18) for 3 timers unik oplevelse. Al overskud går til drift, indkøb og bla. udlån af vildtkameraer/udstyr til lodsejere og husdyrholdere baseret på Ulvetracking Danmarks frivillige arbejde som er non profit.

Sponsorturen afholdes i meget små grupper. Du kommer derfor tæt på folkene i Ulvetracking Danmark og får en personlig oplevelse af hvad det vil sige at være på tur i felten.

Der startes med et oplæg, hvor der vises flotte enestående og unikke ulvefilm fra lokal området Stråsø incl. kaffe.

Efterfølgende gives der grundig vejledning i færdsel i naturen og afslutningsvis tilbydes en vandretur med de frivillige fra Ulvetracking Danmark, som er kendt for at spore ulve i hele Danmark.

De frivillige fra Ulvetracking Danmark er desuden landskendt for deres imponerende resultater med ulvesporing og har haft samarbejde med flere Danske og udenlandske universiteter gennem de sidste 5 år. Siden 2015 har Ulvetracking Danmark været en del af de frivillige under Statens Naturhistoriske Museum i København. Ulvetracking Danmark har igennem årene været den primære leverandør af spildprøver til DNA analyser på Dansk ulv.

Du har nu muligheden for at møde dem om høre deres erfaringer. Der bliver rigelig tid til spørgsmål af enhver art.  Ulvetracking Danmark afholder disse ture non- profit.

Pris 295,-  – Varighed 3 timer

Tilmelding sker kun via hjemmesiden via linket.

Mvh Ulvetracking.dk

The most visited gambling websites in The UK